Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

Expeditie Robinson nieuws

Gestart door Marloes, juli 31, 2007, 10:24:12 AM

Vorige topic - Volgende topic

Marloes

Er is weer nieuws van Expeditie Robinson :D




Marloes

Met 100 man op Expeditie!

juli 1st, 2007 Wij hebben van een aantal mensen vernomen dat er maar liefst 75 tot 100 kandidaten aan de start staan van Expeditie Robinson 2007. Volgens vele mensen stonden er 30 juni 2007 op het vliegveld niet de gebruikelijke 16 of 18 kandidaten maar maar liefst 100. Wat dit gaat betekenen voor het verdere verloop van de Expeditie is nog maar afwachten. Zou er dan toch een vaste groep Robinsons gekozen zijn, en dat er een ander gedeelte met een speciale opdracht meegaan. Of starten er gewoon vanaf begin af aan 100 mensen aan de expeditie en vallen er meteen na een paar dagen al 84 kandidaten of meer of minder af. Vooralsnog zijn het maar geruchten. Nu nog maar afwachten tot September en we zullen het weten.

bron: www.robinsonfan.be


Marloes

Kandidaten komen terug

Vannacht hebben weer een stel kandidaten hun terugvlucht genomen van Maleisie richting Nederland. De hoeveelheid kandidaten die teruggekeerd zijn is vooralsnog onbekend. Zoals al eerder gemeld zijn ze dit jaar met 100 kandidaten vertrokken. Wij zelf verwachten dat voor een groep van 80 mensen de expeditie voorbij is. De kandidaten die vandaag terugkeren hebben ongeveer 16 dagen expeditie volbracht. De andere kandidaten zullen later deze maand en volgende maand hun terugkeer maken.

bron: www.robinsonfan.be

Marloes

Expeditie Robinson naar RTL 5

juli 27th, 2007 Gisteren heeft RTL bekend gemaakt dat Expeditie Robinson in September zijn terugkeer gaat maken op RTL 5. Wat ook goed nieuws is, is dat het programma weer terug gaat naar de zondagavond. Expeditie Robinson speelt zich dit jaar af in Maleisie. Bij de opnames die inmiddels al van start zijn gegaan stonden maar liefst 100 kandidaten aan het begin van Expeditie Robinson 2007. De presentatie ligt dit jaar weer in handen van Ernst-Paul Hasselbach en Evi Hanssen. Het programma is vanaf 30 september 2007 elke Zondag om 21.30 op RTL 5 te zien

bron: www.robinsonfan.be

Marloes

Nieuwss

Expeditie Robinson is met de verkoop van Tien meeverhuisd naar RTL en wordt dit seizoen (vanaf zondag 30 september) uitgezonden op RTL 5. Het wordt dit najaar druk op het Maleisische eiland Sribuat. Van de rust op dit onbewoonde eiland blijft weinig over meldt de televizier.

Ondraaglijke hitte
En dat zijn er dit jaar veel. Heel veel, want er nemen maar liefst honderd kandidaten deel aan deze editie van Expeditie Robinson. Zij gaan de uitdaging en moeten honger, ongedierte en ondraaglijke hitte trotseren. Wie heeft de langste adem en wordt de ultieme Robinson? Ook dit seizoen wordt weer gepresenteerd door Ernst-Paul Hasselbach en Evi Hanssen.

Mysterieuze arena
Moederziel alleen wordt de eerste kandidaat van deze nieuwe expeditie achtergelaten op het onbewoonde eiland. Hij heeft geen idee wat de bedoeling is. Is er al een groep ergens anders bezig? Moet hij misschien een paar weken alleen zien te overleven? In zijn eentje ontdekt hij de twee grote stranden op het eiland, een mysterieuze arena en een brief met een opdracht. Het is aan hem om uit de overige expeditieleden (99, maar dat weet hij op dat moment nog niet) vier kampverantwoordelijken te kiezen.

Frustraties
Dat de groep dit keer zo groot is, zorgt voor veel problemen en frustaties. Sommige expeditieleden weten zich geen raad met de situatie en willen direct naar huis. De meeste deelnemers werken keihard om de opdrachten te vervullen, maar anderen gooien er met de pet naar en liggen te luieren op het strand. En dat roept natuurlijk weer frustraties op waardoor de gemoederen flink hoog kunnen oplopen...

Expeditie Robinson is te zien vanaf zondag 30 september om 21.30 op RTL 5.

hillo

Nog maar iets meer als een week :o Ik kan aflevering 1 meteen al niet zien :(

Marloes

#6
Het wordt druk op het Maleisische Sribuat. Van de rust op dit onbewoonde eiland blijft weinig over als de kandidaten voor de nieuwe reeks van 'Expeditie Robinson' er worden gedropt. Maar liefst honderd expeditieleden beginnen aan deze nieuwe uitdaging en moeten de honger, het ongedierte en de ondraaglijke hitte trotseren. Wie heeft de langste adem en wordt de ultieme Robinson?
Vanaf zondag 30 september 2007 om 20u20 zijn presentatoren Ernst-Paul Hasselbach en Evi Hanssen op KANAALTWEE te zien in een nieuwe reeks van het spannende 'Expeditie Robinson'.

Moederziel alleen wordt de eerste kandidaat, de 30-jarige gevangenisbewaker Kenny, achtergelaten op het onbewoonde eiland. Hij heeft geen idee wat de bedoeling is. Is er al een groep ergens anders bezig? Moet hij misschien een paar weken alleen zien te overleven?
In zijn eentje ontdekt hij de twee grote stranden op het eiland, een mysterieuze arena en een brief met een opdracht. Het is aan hem om uit de expeditieleden die nog gaan komen vier kampverantwoordelijken te kiezen. Maar wat hij niet weet, is dat hij moet kiezen uit heel veel expeditieleden. Een boot met 99 medekandidaten is onderweg en dat gaat tot een enorme chaos leiden. De honderd kandidaten verspreiden zich meteen over twee stranden. Als het ene kamp de
vlotten waarmee men op het eiland is gekomen inpikt, ontstaat het eerste conflict.

Dat de groep dit keer zoveel groter is, zorgt ervoor dat veel expeditieleden zoekende zijn. Ze weten zich geen raad met de situatie die zo compleet anders is dan ze verwacht hadden en willen soms gewoon meteen terug naar huis. Door middel van democratische bijeenkomsten proberen de kandidaten houvast te vinden en beslissingen door te duwen waardoor hun verblijf duidelijker en makkelijker wordt. Een groot gedeelte van het deelnemersveld werkt keihard om de opdrachten te vervullen terwijl anderen er met de pet naar gooien en liggen te luieren op het strand. Dit roept grote frustraties op binnen de nieuwe Expeditiesamenleving waardoor de gemoederen soms hoog oplopen.

Meedoen aan de eerste Expeditie Robinson met 100 kandidaten valt velen zwaar. De eerste democratische beslissing, het Robinson-parlement, ... die maken het voor de verantwoordelijken en hun teams een stuk eenvoudiger om hun taken naar behoren uit te voeren. Maar kandidaten die meteen strategische eilandraden of de beruchte Robinson-proeven voor de super-sportievelingen verwachten, komen bedrogen uit. Het is in eerste instantie : 'survival pur sang'.
Deze 'Expeditie Robinson' telt 13 afleveringen. Gaandeweg wordt de groep alsmaar kleiner. Pas in de tweede helft van het seizoen begint de 'klassieke' Expeditie. De winnaar van deze editie moet in elk geval beschikken over de meeste wilskracht, het grootste uithoudingsvermogen en de sterkste groepsgeest, want dit jaar zijn het uiteindelijk zijn de laatste 10 deelnemers die ter plaatse beslissen wie van hen als beste Robinson wordt verkozen.



Bron: bron: www.robinsonfan.be

Marloes

De promo's zijn er trouwens ook al. Je kunt ze hier bekijken:

http://www.youtube.com/watch?v=qLJmAenQnjM       --> van kanaal2

http://www.youtube.com/watch?v=lUdxJptmPr8         --> van rtl5