Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

Kristien [UIT DE EXPEDITIE]

Gestart door Marloes, november 17, 2007, 23:18:35 PM

Vorige topic - Volgende topic

Marloes

Kristien



Naam & Voornaam: Van Lent, Kristien
Leeftijd: 21
Kleur ogen: Groen-grijs
Kleur haar: Bruin-blond
Aantal kinderen: /
Hobby's: Klimmen, choreografie, hip hop, waterskien-wakeboarden, skien en snowbarden. Met vrienden naar de voetbal gaan kijken (Lierse).
Aantal kg vermagerd tijdens de expeditie : 7 kg
Lievelingsgerecht: Croissantjes met ei en kaas, samen met een coup champagne en pizza scampi ananas
Lievelingsdrank: Champagne
Lievelingskleur: Goud
Lievelingsvoorwerp: Een gouden armbandje van mijn oma

Waarom heb je deelgenomen aan dit programma? Ik heb deelgenomen omdat ik toch wel iemand ben dat op zoek gaat naar het avontuur, en wou aan mezelf en misschien ook een beetje voor anderen bewijzen dat ik dit alles aankon en dat ik toch wel die sterke vrouw ben en niet enkel dat mooi voorkomen. Mensen die me goed kennen weten dat natuurlijk al maar het is eerder die groep erbuiten. Op het eiland zelf heb ik wel beseft dat ik enkel aan mezelf hoef te bewijzen wat ik waard ben en hier veranderde de reden waarom ik deelnam toch wel 180 graden . Ik ben zeer blij dat ik op mijn 20 deze mooie onvergetelijke ervaring heb kunnen meemaken en dat ik zo in mijn jonge jaren al besef wat de belangrijke waarden zijn in het leven en wat ik wil bereiken, en niet 20 jaar later. Ik heb dan ook daar duidelijke plannen voor mezelf gemaakt naar de toekomst toe en ongelooflijk veel inspiratie en kracht ui dit hele avontuur geput om er de toekomst met tegemoet te gaan!

Zijn jouw verwachtingen omtrent het programma uitgekomen? Absoluut het blijft natuurlijk een programma, maar ik zou bij deze graag alle negatieve commentaar van vroege afvallers af de kaart willen vegen. Ze vonden het de eerste weken niet 'Robinson' genoeg (met gebrek aan proeven) maar ik vond dat juist het meest Robinson waardig want het draaide enkel over de survivor! Ik verwachte ook mezelf te leren kennen en te kijken hoe ver ik kon gaan in dit avontuur. Ik ben ook wel een impulsief type en een winnerstype en ik heb zeer goed kunnen testen of ik dit in een groepsgebeuren toch kon beheersen of niet.

Wat heb je geleerd tijdens de expeditie? Ik zal deze waanzinnige ervaring heel mijn leven meedragen. Ik geniet nu van elke seconde zoveel meer... Je leert daar de waarde van alles kennen en uit alles iets positief te halen. Je beseft dat eten, kledij,... alle materialistische dingen van geen belang zijn en dat jouw familie, vriend en vrienden HET belangrijkste ingrediënt voor een gelukkig leven zijn. Ik wou mezelf ook te veel bewijzen voor anderen terwijl ik daar besefte dat ik enkel aan mezelf hoef te laten zien wat ik waard ben en toe wat ik in staat ben! Een belangrijk punt voor mezelf is ook dat ik wou uitmaken wat ik wou bereiken in mijn leven en wat ik na mijn huidige studies internationaal ondernemen, wou 'ondernemen'. Ik heb daar voor mezelf ook uitgemaakt dat ik iets op de markt wil brengen dat van mezelf is, een eigen merk een eigen inbreng. Dit door de creatie van een eigen juwelenmerk. Hiervoor is een zekere 'drive' nodig en die heb ik absoluut meegekregen uit het hart van die prachtige eilanden.

Wat is jouw levensdoel, jouw levensmotto? Mijn levensdoel is binnen 60 jaar kunnen terugkijken op mijn prachtige leven met mijn ventje en familie aan mijn zijde, en beseffen dat ik alles bereikt heb wat ik wou bereiken, en ik steeds met passie achter alles wat ik doe en deed, gestaan heb. Uit alles een positieve vibe gehaald heb en hierdoor dus van elke seconde in mijn leven genoten heb. Dus het klinkt een beetje cliché maar 'Live your dream!'. En laat die droom niet in je achterhoofd zitten maar maak hem waar en 'Reach for the impossible'!

Bron: Robinsonfan.be

Lies


hillo


Marloes

Ja! :P
Vanavond zullen we zien of ze het een beetje red op verliezerseiland 8)
en hillo moet online komen! :P

hillo