Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

Het Format dit jaar

Gestart door Sjors, december 12, 2004, 14:53:52 PM

Vorige topic - Volgende topic

Sjors

Met een speciale celebrity-reeks trekt het bekende AVRO-programma er voor de vijfde keer op uit voor een nieuwe mollenjacht. Isabelle Brinkman, Roeland Fernhout, Jim de Groot, Sander de Heer, Lottie Hellingman, Marc-Marie Huijbregts, Yvonne van den Hurk, Yvon Jaspers, Victoria Koblenko en Gijs Staverman proberen elkaar af te troeven in hun zoektocht naar de saboteur in hun midden.

Onder leiding van Angela Groothuizen voeren de tien kandidaten tal van opdrachten uit. Slaagt de opdracht, dan verdient de groep geld voor de pot. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? De Mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen geld wordt verdiend voor de pot. De winnaar is degene die op het eind van de rit weet wie de Mol is.

De locatie is vertrouwd. Na vier seizoenen ?Wie is de Mol?? in achtereenvolgens Australi?, Schotland, Portugal en Canada, keert de Mol terug in het land waar het ooit allemaal begon: Australi?. De finale is deze keer in Indonesi?.

De zoektocht naar de Mol belooft dit jaar vanaf de eerste minuut een spel te worden waarin fanatisme en eerzucht sleutelwoorden zijn. Niet in de laatste plaats omdat de deelnemers elkaar al een beetje kennen en ook omdat de kijkers bepaalde verwachtingen hebben bij de verschillende beroemde kandidaten. Of die verwachtingen uitkomen is maar de vraag, want is een radio-dj 24 uur per dag zo snedig? En is een cabaretier altijd grappig? ?Wie is de Mol?? laat deze mensen van een andere kant zien.

De kijker is getuige van overwinningen, teleurstellingen, spanningen, ontluikende vriendschappen maar ook conflicten.