Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

Joep Sertons & Marian Mudder

Gestart door Marloes, augustus 15, 2006, 10:45:39 AM

Vorige topic - Volgende topic

Marloes



Joep Sertons
20 november 1959 in Blaricum
Joep is een veelzijdige acteur. Hij heeft veel acteercursussen gevolgd in Amsterdam en Los Angeles. Hij verleent zijn medewerking aan verschillende binnen- en buitenlandse theaterproducties.
Joep is vooral bekend geworden door zijn optreden in de ziekenhuisserie 'Medisch Centrum West'. Daarna speelde hij in talloze televisieseries zoals 'Spijkerhoek', 'De Dageraad ', 'Foreign Affairs', 'Vrouwenvleugel', 'Twaalf steden, dertien ongelukken', 'Vrienden voor het Leven', 'Zeg 'ns AAA' en Westenwind.
Daarnaast heeft Joep ook nog een aantal presentatieklussen gedaan, voor bijvoorbeeld het RTL 4-programma 't zal je gebeuren', 'de Jimmy Hopper show', 'Ga toch fietsen' en 'Afslag 4'. Ook speelde Joep in verschillende films zoals de beide 'Kameleon'-films, 'Swingers', 'The Third Wave', 'Emergency Exit', 'In het Rood' en 'La Donna è Mobile.'
Dit keer gaat Joep een heel andere uitdaging aan als deelnemer van Peking Express Vip.

Marian Mudder
Rotterdam, 8 januari 1963
Wist je dat:
Marian in 1999 in de Playboy stond.
Marian verwierf bekendheid bij het grote publiek door haar rol van rechercheur Vera Prins in de politieserie Baantjer, waarin ze acht jaar gespeeld heeft. Verder was ze in tal van televisieseries te zien. Onder andere: I.C.(RTL4), Westenwind (RTL4), Goede daden bij daglicht (VPRO), Kees en Co en in Vrouwenvleugel (RTL4) waarin ze de rol van Nathalie Tellegen vertolkte.
Ze speelde in een groot aantal theaterproducties waaronder de lunchvoorstelling Dreen, geschreven door Paul Groot en geregisseerd door Geert Lageveen.
In 2003 stond ze naast John Kraaykamp Sr. in het theater met Gouwe Handjes, een stuk van Haye van der Heijden, geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties. Daarna stond ze een seizoenlang op de planken met de voorstelling 'MAMA', een komedie over het moederschap.
Vanaf 8 september zal ze te zien zijn in de nieuwe serie "De Afdeling" (KRO-om 21.00 op Ned. 3) waarin ze een hoofdrol heeft. Ook is ze te zien in afleveringen van Baantjer die nu uitgezonden worden op RTL 4.



hillo

 [zwaai] Jullie zijn... de zwakste racers!

Tot ziens! :P